Vejret er blevet gråt, kedelig og fyldt med regnvejr – ØV! MEN, det giver bare en rigtig god grund til at gå i køkkenet og starte panderne op, finde sirup frem og vente på at fadet med friskbagte og lune pandekager kommer på bordet. Her giver jeg dig min opskrift på pandekager, som jeg har brugt altid og de er altid en success. Prøv dem, du vil ikke fortryde det.

Opskriften giver cirka 20 pandekager, afhængig af hvor stor en pande du bruger og hvor tykke du laver dine pandekager.

SværhedsgradBegynder

Antal1 portion
Forberedelse15 min.Tilberedning45 min.Totaltid1 tim.

Ingredienser
 125 g Smør
 500 g Hvedemel (stålvalset)
 1 l Mælk
 6 stk. Æg
 1 tsk. Salt
 23 spsk. Sukker

Fremgansmåde
1

Smelt smøret i en gryde ved smag varme.

2

Bland alle ingredienserne i en stor skål.

3

Hæld det smeltede smør i skålen og pisk det godt sammen, til du får en ensartet dej og uden klumper.

4

Varm panden godt op og kom lidt fedtstof på den.

5

Når du har lavet den første pandekage, skruer du lidt ned for varmen igen.

6

Steg pandekager til du har tømt skålen for dej 🙂 – Velbekomme!

Ingredienser

Ingredienser
 125 g Smør
 500 g Hvedemel (stålvalset)
 1 l Mælk
 6 stk. Æg
 1 tsk. Salt
 23 spsk. Sukker

Fremgangsmåde

Fremgansmåde
1

Smelt smøret i en gryde ved smag varme.

2

Bland alle ingredienserne i en stor skål.

3

Hæld det smeltede smør i skålen og pisk det godt sammen, til du får en ensartet dej og uden klumper.

4

Varm panden godt op og kom lidt fedtstof på den.

5

Når du har lavet den første pandekage, skruer du lidt ned for varmen igen.

6

Steg pandekager til du har tømt skålen for dej 🙂 – Velbekomme!

Opskrift: Mads’ Pandekager
TIP

Hvis du have nogle pandekager der minder lidt mere om amerikanske pandekager, kan du erstatte mini/letmælken med kernemælk. Det får dem til at blive lidt luftigerer.