Der har i en lang periode været stille her på bloggen. Det skyldes flere ting og én af dem er at jeg har omorganiseret hjemmesiden og forsøgt at forenkle forsiden. Jeg har ville forenkle forsiden, så det var nemmere at finde hen til lige præcis det man søgte og nemt at finde rundt – og det har givet små justeringer på hele vejlenseren.dk.

Det nye udseende på vejlenseren.dk har været en naturlig opgave, idet jeg i forvejen har firmaet NJORDGLIMT, som laver grafisk design og hjemmesider.

Hvad er nyt?

Forsiden

Bloggen har fået en ny forside, hvor første del er mere statisk end før. Den anden del vil være de nyeste indlæg inden for hver kategori og til sidst vil du kunne finde aktuelt indhold, som vil varierer fra måned til måned eller efter sæson og årstid.

Kategorier

Vejlenseren.dk har fået 4 nye hovedkategorier, Rejser, Oplevelser, Mad og Hverdagsliv. Indholdet er helt det samme, men jeg har forsøgt med de nye kategorier at forenkle oversigten og gøre det nemt for dig at finde inspirerende indhold.

Fremtiden

Året er snart slut og årstallet hedder snart 2020 og et helt nyt år venter på at blive udfyldt med oplevelser, rejser og hverdagslivet. Men hvor er jeg på vej hen med bloggen? Forhåbentlig vil 2020 være fyldt med endnu flere rejser og oplevelser. Men helt konkret vil jeg i fremtiden prøve at lave mere videoindhold og fokuserer på endnu bedre fotos til indlæggene. Jeg vil også forsøge at komme med mere indhol til kategorierne Mad og Hverdagsliv.

 

Husk at du også kan få opdateringer fra bloggen på Facebook og på Instagram. Skulle du have lyst kan du også følge min virksomhed, NJORDGLIMT, på Facebook og på Instagram.