Der er snart ikke flere dage i året 2019. Det er tid til de fleste af os skal fejre julen og årets fest som afslutning på året – og fejring med starten på året 2020. Siden sommerferien har der desværre ikke været meget tid til opdatering her på bloggen – men fokus er ændret og det vil komme til at give mere indhold på bloggen 2020 og jeg håber du vil læse med.

Det er sjældent året ikke er fyldt med oplevelser og rejser – store som små. Derfor har jeg prøvet at lave en lille opsamling af dem her ved årets afslutning. Der har været brødkursus, ferie i Østrig, mit længe ventede indlæg om Den Transibiriske Jernbane og Playmobil Park i Tyskland. Og så var jeg gæsteblogger hos Helt Op Til Månen. Jeg håber du kan blive inspireret til at tage på opdagelse i de andre indlæg jeg har skrevet om bl.a. Italien, som alle kan byde på spændende oplevelser for både børn og voksne.

Gennem året findes der inspiration til den næste tur eller bare generelt god læsning om rejser, oplevelser og hverdagens historier. Jeg har samlet et udpluk af de blogs jeg jævnligt besøger:

Med ønske om en GLÆDELIG JUL til dig og din familie og et rigtigt GODT NYTÅR – med forhåbentlig en masse rejser og oplevelser.

Vi læses ved i 2020!